понедельник, 11 июня 2018 г.


Реформа української школи, або як оформити 
кабінети у стилі НУШ (методичні вказівки)
Не треба пояснювати як впливає на увагу та бажання вчитися зручне облаштування.  Саме оточуючі речі створюють потрібний комфорт для поглинання інформації дитиною.
Навчальний процес тепер не потребує більше стандартного розташування учбових місць по рядах. Нехай дитина сама вибере собі  місце на якому почуватиметься зручно. Компактність – головний фактор.
Звичайно дошка це найголовніший елемент класної кімнати. Зараз є багато різновидностей, але найбільшою популярністю користуються інтерактивні дошки. Це дуже зручно. В один момент ви пишете потрібну інформацію, а в інший показуєте карту чи інший наочний матеріал. Особливо це стосується завдань.
Єдина проблема полягає в тому, що концепція НУШ полягає у залученні кожного. А з такою дошкою може працювати лише вчитель, або викликаний учень. Дивитися як хтось робить те, що потрібно кожному не дуже вдала ідея.
Звичайно можна вийти з цього положення закупивши для кожного планшет. Та тут все залежить від бюджету. Єконом-варіант: проектор + дидактичний матеріал для кожного. Детальніше...

Комментариев нет:

Отправить комментарий